ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣΟταν θέλω να φτιάξω ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό, συνήθως καταφεύγω στις τάρτες. Η πιό απλή τάρτα βέβαια είναι η πάστα φλώρα, την οποία , κατά γενική ομολογία, την έχω εξελίξει σε αριστούργημα!Αυτή την φορά όμως ήθελα η τάρτα μου να έχει και κρέμα, και τι πιό απλό από το να φτιάξω μία κρέμα με τα γαλακτοκομικά προϊοντα που χρησιμοποιούν κατ' εξοχή στα γλυκά τους οι ιταλοί, δηλαδή την ρικόττα και το μασκαρπόνε?