Πανεύκολα ταρτάκια με πολύ ωραία τραγανή αφράτη βάση για όλες τις περιστάσεις !!!Υλικά200 γραμμάρια αλεύριλίγο αλάτι2 κρόκο αυγού5 κουταλιές παγωμένο νερό150 γραμμάρια.βούτυρο παγωμένοΥΛΙΚΑ ΚΡΕΜΑΣ2 φλυντζανι τσαγιού γάλα3 κουταλιές σούπας κορν φλαουρ1 κουτάλια.της.σούπας.αλεύρι1 κρόκο αυγού2 κουταλιές σούπας Βιτάμ1 βανίλια2 κουταλιές σούπας.ζάχαρηΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑΚεράσια ροδάκινο φράουλεςΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε τα υλικά.στο μπολ και ζυμώνουμε.5 λεπτάΑφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτάΤα τοποθετούμε σε ταψάκι με θήκες δίνουμε σχήμα σαν ταρτάκι και ψήνουμε περίπου 15 λεπτά στους 175 βαθμούς.Τα αφήνουμε να κρυώσουν .