Υλικά250 γρ. Αλεύρι50 γρ. Άχνη125 γρ. Βούτυρο1 αυγό15 γρ. ΓάλαΛίγο αλάτιΓια την κρέμα200 γρ. βούτυρο100 γρ. άχνη2 αυγά100 γρ. πούδρα αμυγδάλουΓια τα μήλα3 μήλα50 γρ. καστανή ζάχαρη30 γρ. βούτυρο, λιωμένοχυμό λεμόνικορν φλάουρκανέλα ΔιαδικασίαΓια τη ζύμηΚοσκινίστε το αλεύρι και τη ζάχαρη. Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώστε με τον γάντζο μέχρι να έχετε μια λεία και μαλακή ζύμη. Τυλίξτε με διάφανη μεμβράνη τη ζύμη και τοποθετήστε τη 30′ στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Ανοίξτε τη ζύμη με τον πλάστη σε πάχος 0,5 εκ. και στρώστε τη σε μια ταρτιέρα 22 εκ.