Η πίτα που σας έχουμε σήμερα είναι εύκολη, γρήγορη και μπορεί να γίνει πολύ νωρίτερα. Επίσης κόβεται και τρώγεται καλύτερα αφού έχει κρυώσει ελαφρά, είναι λοιπόν ότι καλύτερο για το πασχαλινό μας τραπέζι.χρειαζόμαστε450γρ φύλλο κανταΐφι600-700 γρ σπανάκι βρασμένο και σουρωμένο2 πράσα κομμένα σε ροδέλες3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο3 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο 500 γρ τυρί φέτα4 αυγά600 ml γάλα1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο αλάτι-πιπέριΑνοίγουμε το φύλλο όπως λένε οι οδηγίες και στρώνουμε το μισό, σε στρογγυλό ταψί που το έχουμε λαδώσει ελαφρά.