Πεντανόστιμη και μοσχοβολιστή σπανακοτυρόπιτα!! Aπό τις πιο κλασικές πίτες που φτιάχνουμε σε όλη την Ελλάδα !!!Εκτέλεση:Για τη ζύμηΣε ένα μίξερ με τον γάντζο προσθέτουμε το αλεύρι, το ελαιόλαδο, το ξίδι από λευκό κρασί, τη ζάχαρη, το αλάτι και το νερό.Χτυπάμε για 5 λεπτά. Αν δεν έχουμε μίξερ, μπορούμε να ανακατέψουμε τα υλικά με τα χέρια μας για 5 λεπτά.Μόλις η ζύμη αρχίσει να ενώνεται και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ σε 5 λεπτά την αφαιρούμε από το μπολ.Η ζύμη μας πρέπει να είναι μαλακή και ελαστική.Βάζουμε τη ζύμη σε ένα άλλο μπολ και το σκεπάζουμε με μία μεμβράνη.