Για το παντεσπάνι:190 γρ. Ζάχαρη4 αυγά130 αλεύρι1 κ.γ. Μπέκιν10 γρ. Κακάο.Χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχάρη να ασπρίσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικον και το κακάο και ανακατεύουμε σπάλα με μια μαρίζ. Αδειάζουμε σε 22αρι τσέρκι και ψήνουμε για 20 ´ στους 170ο. Ξεφορμάρουμε και αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά. Κόβουμε σε δύο η τρείς δίσκους.Για το σιρόπι100 γρ. Νερό100 γρ. Ζάχαρη80 γρ. Μαύρο ρούμι.Για τη κρέμα Γκανάζ500 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα500 γρ.