Φτιάχνεις μελομακάρονα και μοσχοβολά όλο το σπίτι μέλι και κανέλα (ή η φοιτητική εστία άμα τύχει!).
Αυτή η συνταγή είναι από τη γιαγιά μου κι είχε δύο μυστικά για να είναι τραγανά από έξω αλλά μαλακά και σιροπάτα μέσα...
Πρώτον: Ζεστά μελομακάρονα, κρύο σιρόπι! Ειδικά αν τα προτιμάτε μαλακά. Αν τα προτιμάτε "τραγανά", μπορείτε να τα μελώσετε και με την αντίστροφη μέθοδο, κρύα μελομακάρονα - ζεστό σιρόπι, αλλά σίγουρα θα σιροπιάσουν λιγότερο.