ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!!ΣΥΝΤΑΓΗ:Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ:ΥΛΙΚΑ:1 αυγο,μισο ποτηρι χυμο φρεσκου πορτοκαλιου,μισο ποτηρι γιαουρτι,1 ποτηρι σιμιγδαλι ψιλο,1 μιση ποτήρι αλευρι για ολες της χρησεις,1 βανιλια,1 κουταλακι του γλυκου μπεικιν παουντερ,ξυσμα απο ενα πορτοκαλι! ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ το αυγο,το χυμο,το γιαουρτι και τα ανακατευουμε με συρμα!Ριχνουμε το σιμιγδαλι,το ξυσμα,την βανιλια και ανακατευουμε με συρμα!Τελος ριχνουμε αλευρι μπεικιν σιγα σιγα και ζυμωνουμε!Θελουμε αφρατη μαλακη ζυμη!Οποτε πλσθουμε μπ