Κουραμπιέδες σιροπιαστοί! (Σεκέρ παρέ)!!!Για το σιρόπι:2 κούπες ζάχαρη1 1/2 κούπα νερό 1 κσ. χυμό λεμονιούΓια τους κουραμπιέδες:200 γρ. καλό βούτυρο1/2 κούπα ζάχαρη2 αυγά3 κούπες αλεύρι γοχ.2 βανίλιεςαμύγδαλα ασπρισμένα.Φτιάχνουμε το σιρόπι βράζοντας όλα τα υλικά για 5' (απ' το σημείο βρασμού), σε δυνατή φωτιά. Αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη ν' αφρατέψει. Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε ένα, ένα τ' αυγά. Μετά ρίχνουμε το αλεύρι με τις βανίλιες και ζυμώνουμε ελαφρά. Δεν πρέπει να παραζυμώσουμε το μίγμα γιατί θα σκληρύνουν οι κουραμπιέδες.