Σαραγλί..!!Υλικα1 πακετο κρουστα..Βηρυτου Κανακη150γρ καρυδια ωμα150γρ αμυγδαλα ωμα250 γρ βουτυρο Lurpak1 κουτ του γλυκου κανελα1/2 κουτ του γλυκου γαριφαλοφιστικι αιγινης για το πασπαλισμαΓια το σιροπι2 κουπες νερο3 ζαχαρη3 κουτ σουπας μελι5 σταγονες μαστιχελαιοχυμο απο μισο λεμονιφλουδα απο λεμονιΕκτελεσηΕκοψα τα καρυδια και τα αμυγδαλα στο μπλεντερ και ανακατεψα μαζι την κανελα και το γαριφαλοΑνα δυο φυλλα εριχνα επανω μειγμα γεμιση και με μια βεργα το διπλωνα σε ρολακια το σουρωσα οσο μπορουσα με τα χερια μου και στο τελος το εκοψα σε κομματια, εριψα πανω το λιωμενο βουτυρο και το αφησα γι