Υλικά:
Για 4-6 άτομα2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, με αλάτι και πιπέρι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο300 γραμμάρια τυρί χαλούμι3-4 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα150 γραμμάρια φράουλες κομμένες στη μέσηΓια τη σως1 κουταλιά του γλυκού σπόροι μουστάρδας1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου κόλιανδρου2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριχυμός και ξύσμα 1 λάιμ1 κουταλιά της σούπας ξίδι λευκού κρασιού1⁄2 κουταλιά της σούπας κάππαρη στραγγισμένη1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη