Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια το ντρέσινγκ1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φέτα1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο3 κουταλιές της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέριΓια την σαλάτα1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 φλιτζάνι καρύδια1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι3 κουταλιές της σούπας μέλι8 φλιτζάνια κομμένο σε λεπτές φέτες κόκκινο λάχανο (περίπου μισό κεφάλι)2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες1/3 φλιτζάνι τριμμένη φέτα