Σιροπιαστό Σάμαλι !!!ΥΛΙΚΑ4 φλιτζάνια σιμιγδάλι1 φλιτζάνι ζάχαρη450γρ γιαούρτι πρόβειο1 φλιτζάνι γάλα φρέσκο4 κ/κια μπεικιν πάουτερΛίγη ΜαστίχαΣυρόπι4 φλιτζάνια ζάχαρη3 φλιτζάνια νερόΛίγο χυμό λεμονιού3-4 ξυλάκια κανελα1/2 φλιτζάνι του καφέ Ανθόνερο ΕΚΤΕΛΕΣΗΠρώτα ετοιμάζομαι το σιρόπι. Σε κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη και κανέλα. Μόλις αρχίσει να κοχλαζει βάζουμε το χυμό λεμονιού και μετρουμε 6 λεπτά και αποσύρουμε από την φωτιά. Ρίχνουμε το Ανθόνερο και αφήνουμε να κρυώσει.Σε λεκάνη βάζουμε όλα τα στερεά υλικά. Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με το γάλα και τα προσθέτουμε στα στερεά υλικά.