Σάμαλι με ινδοκάρυδοΕύκολο και νόστιμο σιροπιαστό γλυκό ταψιούΥλικά για 6-8 άτομαΓια τη ζύμη 1/2 κούπα βούτυρο 1/2 κούπα ζάχαρη 3 αυγά, χωρισμένα 3/4 κούπες χοντρό σιμιγδάλι 2 κούπες ινδική καρύδα τριμμένη 1 κουταλιά του γλυκού κοφτό μπέικιν πάουντερ 1/2 κούπα ωμά αμύγδαλα 1 κλωναράκι φυσική βανίλια ή 1 κουταλιά του γλυκού εσάνς βανίλιαςΓια το σιρόπι 1 κούπα νερό 2 κούπες ζάχαρη 1 λεμόνι χυμόςΓια τη γαρνιτούρα μερικά ωμά αμύγδαλα ή ξύσμα πορτοκαλιούΕκτέλεσηΓια τη ζύμη Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει