Λικέρ ρόδι!!!Υλικά!2 ποτήρια χυμό ροδι2 ποτηρια ζάχαρη 2 ποτήρια τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο 1 ξύλο κανελας 1-2 καρφάκια γαρύφαλλο2 κ σ γρεναδινη( προαιρετικά για πιο έντονο χρώμα)Έστιψα τα ρόδια και τα σούρωσα 2 φορές.Τα έβαλα σε μια κατσαρόλα με το τσίπουρο την ζάχαρη την κανέλα τα γαρύφαλλα την γρεναδινη και τα εβρασα από το σημείο βρασμού 6 λεπτά ξαφριζοντας όσο χρειάζονταν.Αφησα να κρυώσει καλά το ξανασουρωσα και το έβαλα σε μπουκάλια. Έγινε υπεροχο!! Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αλεξάνδρα ΚυριάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ