Jump to Navigation

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ♦♦ RISOTTO AI CARCIOFI

up
25 users have voted.
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Ακόμη μια συνταγή με αγκινάρες, απο τις πολλές που δοκιμάσαμε φέτος και που δυστυχώς δεν θα προλάβω να σας τις παρουσιάσω όλες, καθώς περνάει η εποχή τους και οι φρέσκιες γίνονται δυσεύρετες. Κάποιες συνταγές, όπως αυτό το ριζότο, μπορούν να γίνουν και με κατεψυγμένες αγκινάρες, οπότε μπορούμε να τις απολαύσουμε όλες τις εποχές του χρόνου. Δόση : για 2 άτομαΒαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 1 ποτήρι (250 gr) ρύζι arborio,                 2 αγκινάρες φρέσκιες,                 1 εσαλότ ή μικρό λευκό κρεμμύδι,                 1 κ.σ. κουκουνάρι,                 2 κ.σ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑ // INSALATA DI RISO E LENTICCHIE BELUGA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
888 users have voted.
 ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑΣαλάτα ρυζιού με τις υπέροχες φακές μπελούγκα! Μια δροσερή καλοκαιρινή πρόταση! Αν σας αρέσει το φακόρυζο, αυτήν την σαλάτα θα την λατρέψετε! Σερβίρεται ως σαλάτα αλλά και ως συνοδευτικό. Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 200 gr ρύζι parboiled,                150 gr φακές beluga,                               4 κρεμμυδάκια φρέσκα,           

ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RISO E PORRI DEGLI ORTOLANI D' ASTI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
612 users have voted.
ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΆΣΤΙ,για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΑν και ο Νοέμβρη φέτος μπήκε με υψηλές θερμοκρασίες, εμείς σήμερα μαγειρεύουμε με τις φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare, ένα χουχουλιάρικο comfort food, από την περιοχή του Piemonte.Ο πλήρης τίτλος της συνταγής μας είναι "ρύζι με πράσα, από τους μπαξεβάνηδες του Άστι", προέρχεται από το βιβλίο Le R

ΤΙΈΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΛΊΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TIELLA PUGLIESE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1047 users have voted.
ΤΙΈΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΛΊΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΤη συνταγή που θα σας παρουσιάσω σήμερα, την είχα ξαναφτιάξει πριν 4 χρόνια, και την είχα παρουσιάσει ως taieddhra.

ΣΑΡΤΟΎ : ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΑ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ // SARTU' COL RAGU

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
961 users have voted.
ΣΑΡΤΟΎ : ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΑ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΤο Πάσχα πλέον έφτασε και πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιά να σας παρουσιάσω μία υπέροχη συνταγή της ιταλικής κουζίνας, φτιαγμένη γιά μεγάλα, γιορτινά τραπέζια, το θρυλικό σαρτού!Το σαρτού (sartù) προέρχεται από την κουζίνα της ναπολετάνικης αριστοκρατίας του 16ου αιώνα και είναι ένα τιμπάλλο (εμείς θα το λέγαμε και μπόμπα) ρ

ΡΥΖΙ ΑΛ ΤΕΛΕΦΟΝΟ // RISO AL TELEFONO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
409 users have voted.
ΡΥΖΙ ΑΛ ΤΕΛΕΦΟΝΟΣωστά διαβάσατε, δεν καταλάβατε λάθος, ο τίτλος της συνταγής όντως έχει σχέση με το τηλέφωνο!Φαγάκι που σίγουρα δεν θα το συναντήσετε σε κάποιο εστιατόριο, αφού είναι από τα αγαπημένα μαμαδίστικα comfort food των ιταλών! Ενα χυλωμένο ρυζάκι, που όταν βουτήξεις μέσα το πηρούνι σου και πάς να το σηκώσεις, σχηματίζονται λεπτές κλωστές από το λιωμένο τυρί!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut