ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Ακόμη μια συνταγή με αγκινάρες, απο τις πολλές που δοκιμάσαμε φέτος και που δυστυχώς δεν θα προλάβω να σας τις παρουσιάσω όλες, καθώς περνάει η εποχή τους και οι φρέσκιες γίνονται δυσεύρετες. Κάποιες συνταγές, όπως αυτό το ριζότο, μπορούν να γίνουν και με κατεψυγμένες αγκινάρες, οπότε μπορούμε να τις απολαύσουμε όλες τις εποχές του χρόνου. Δόση : για 2 άτομαΒαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 1 ποτήρι (250 gr) ρύζι arborio, 2 αγκινάρες φρέσκιες, 1 εσαλότ ή μικρό λευκό κρεμμύδι, 1 κ.σ. κουκουνάρι, 2 κ.σ.