ΥΛΙΚΑ6 αυγα1 κουπα ζαχαρη(όχι γεμάτη)1 κουπα σιμιγδαλι ψιλο1 κουπα αλευρι για όλες τις χρήσεις1 βανιλια4 κ.σ γάλα2 κ.γ μπεικινξυσμα 1 λεμονιουΣΙΡΟΠΙ4 κουπες ζαχαρη4 κουπες νερο1 κ.σ.φρέσκο βουτυροφλουδα κ χυμο 1 λεμονιου1 βανιλιαΕΚΤΕΛΕΣΗΧτυπαω τα αυγα με τη ζαχαρη να φουσκωσουν 5 λεπτα.Προσθετω το γαλα,ξυσμα,βανιλιες,και τελος ανακατευοντας με σπατουλα ρίχνω το αλευρι και το σιμιγδαλι και μπεικινΑδειαζω σε ταψακι 28-30 εκ.και ψηνω στους 180 για 35-40 λεπτα,στη δεύτερη σχάρα του φούρνου από πάνω.(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΡΑΒΑΝΙ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΡΕΤΕΤΖΙΚΗ ΑΥΤΟ!!!)Σιρο