Συνταγή φίλης που έχει πρατήριο ραβανί στη Νάουσαγια ταψί ν. 264 αυγά1 ποτήρι ζάχαρη1 ποτήρι καλαμποκέλαιο1 ποτήρι γιαούρτι (έβαλα αγελαδίτσα)Ξύσμα ενός λεμονιού1 βανίλια2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό1 ποτήρι αλεύρι γ.ο.χ3 κουταλάκια μπέικιν2 κουταλιές ταχίνι για άλειμμα του ταψιού (το ταχίνι βοηθάει να κρατιέται το σιρόπι μέσα στο γλυκό και να μην τρέχει στο πιάτο μας)αμύγδαλα φιλέ Σιρόπι4 ποτήρια ζάχαρη, 3,5 ποτήρια νερό, φλούδα λεμονιού,1 κουταλιά σούπας βούτυρο (έβαλα lurpak)Σιρόπι και γλυκό ζεστάΕκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 αντιστάσεις.