Παραδοσιακό τρομερό ραβανί Βέροιας !!!ΥΛΙΚΑ1 Πακέτο σιμιγδάλι χονδρό1 κούπα αλεύρι1 κούπα φρέσκο βούτυρο αγελάδος ή φυτίνη3/4 κούπες ζάχαρη4 αυγά1 κεσεδάκι γιαούρτι2 κουταλάκια του γλυκού μπεικιν παουντερ1 κουτ του γλυκού σόδαΞύσμα πορτοκαλιούΣΙΡΟΠΙ3.1/2 Κούπες νερό4 Κούπες ζάχαρησταγόνες λεμόνι και την μισή λεμονόκουπα5 Σταγόνες μαστιχέλαιο η μισή κουταλιά μαστίχα τριμμένη με λίγη ζάχαρη στο μπλέντερ....όλα μαζί σε κατσαρολάκι και βράσιμο για 15 λεπτά.ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάλτε σε μια σουπιέρα το σιμιγδάλι,το αλεύρι το μπεικιν την σόδα και ανακατέψτε όλα μαζί.Σε μιά λεκάνη χτυπήστε τα αυγά καλά, προσθέσ