Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια τη σαλάτα1 μικρή πράσινη σαλάτα3-4 φέτες ψωμί για τοστ60 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη80 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη1 κουταλιά της σούπας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις ΑπαλόΓια το ντρέσινγκ τζίντζερ και ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο2 κουταλιές της σούπας σόγια σως1/4 φλιτζανιού ξίδι1/2 φλιτζάνι Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Απαλό