Πορτοκαλόπιτα γευστική !!!! Υλικά_ 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού,200ml.σπορελαιο,100 γρ ζάχαρη,1 φ.μπεικιν,4 αυγά,400 γρ γιαούρτι στραγγιστό ξύσμα ενός πορτοκαλιού! Εκτέλεση:Καταρχήν εγώ τα φύλλα κρούστας τα είχα απλωμένα σε τραπεζομάντιλο για ένα 24ωρο να ξεραθούν πολύ!! Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι να στέκεται το μείγμα! Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη,το μπέικιν,το ξύσμα,το σπορέλαιο!Τέλος το γιαούρτι! Ρίχνουμε σε 4 δόσεις την μαρέγκα στο μείγμα κροκων και ανακατεύουμε πολύ απαλά!Τέλος σπάμε λιγα-λιγα φύλλα και ανακατεύουμε πολύ καλά να μην κολλάνε μεταξύ τους!