Ενα γλυκάκι πραγματικά νοστιμότατο, four seasons θα ελεγα,που καλό θα ηταν να ακολοθήσουμε πιστά την συνταγή και ειδικότερα την βάση,γιατί κάθε παραλλαγή θα εχει αλλο αποτέλεσμα απο αυτό το συνδιαστικό γλυκό. Τι χρειαζόμαστε: Βάση: 2 1/2 κούπες τσαγιού σιμιγδάλι 1 1/2 κούπες ζάχαρη γάλα οσο πάρει για να γίνει μια σχετικά σφικτή ζύμη 1/2 κ. σ. μπεικιν-παουντερ 1/2 κ. γ. μαστίχα Χίου 1 κουταλάκι γλυκού σόδα Για το σιρόπι: 2 κούπες νερό 2 ½ κούπες ζάχαρη Για την κρέμα: 1 φακελάκι κρέμα στιγμής ζαχαροπλαστικής για Μιλφέιγ, ή ο,τι άλλη κρέμα προτιμάτε (π.χ Πατισερί) 600ml γάλα.