Υλικά4 μεγάλα πατζάρια 2 κουταλιές μαγιονέζα 4 κουταλιές γιαούρτιμια σκελίδα σκόρδοαλάτι ΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε και βράζουμε τα πατζάρια με μπόλικο αλάτι.Οταν κρυώσουν τα κόβουμε σε κυβάκια μικρά .Ανακατεύουμετο γιαούρτι με την μαγιονέζα το σκόρδο τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη και τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι όλα μαζί και τα βάζουμε σε ένα μπολάκι .Αφήνουμε την σαλάτα για μερικές ώρες στο ψυγείο να βγάλουν τα πατζάρια το χρώμα τους και τα ανακατεύουμε ξανά .Είναι έτοιμη για σερβίρισμα! Συνταγή από Γιαγια Μαιρη εν δραση