Πατατόπιτα με μπεσαμέλ, τυρί και αλλαντικά στο φούρνο. Μια εύκολη συνταγή για μια υπέροχη πατατόπιτα, αφράτη με την ιδιαίτερη γεύση της γκοργκοντζόλα και αλλαντικό της αρεσκείας σας. Μπορείτε φυσικά να βάλετε άλλο τυρί σας προτείνουμε όμως ανεπιφύλαχτα τη γκοργκοντόλα για την υπέροχη γεύση της και υφή της.Υλικά συνταγής1 κιλό πατάτες250 ml σάλτσα/μπεσαμέλ100 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα θρυμματισμένη ή σε μικρά κομματάκια100 γρ. ζαμπόν ή μορταδέλα4-5 κ.σ.