Οι λάτρεις του cheese cake τουλάχιστον θα τη λατρέψουν! Υλικά:2 κουτιά φυτική σαντιγύ σε κονσέρβα1 κουτί γάλα ζαχαρούχο (400 γραμ.)1 κουτί τυρί κρέμα (200 γραμ.)1 βανίλιαμισό πακέτο σπασμένα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ ή digestive1 κούπα σάλτσα φράουλα για το γαρνίρισμαΑδειάζουμε την σαντιγύ στο μίξερ μας, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν. Κατόπιν προσθέτουμε και το τυρί μας και ξαναχτυπάμε μέχρι να έχουμε μια αφράτη κρέμα. Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα ευρύχωρο μπωλ με καπάκι, ρίχνουμε κι ανακατεύουμε τα μπισκότα.