Μία πίτα εύκολη ακόμα και για τις ... ακαμάτες! Ειδικά τώρα με τις ζέστες είναι η ιδανική συνταγή για γρήγορο και εντυπωσιακό μαγείρεμα.1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας225 γρ. ζαμπόν κομμένο σε λεπτές φετούλες8 μεγάλα αυγά3 κ.σ φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε λεπτές φετούλες2 κ.σ Παρμεζάνα τριμμένη½ κ.γ αλάτι / ¼ κ.γ πιπέριΓια την επικάλυψη της πίτας1 κ.σ γάλα1 μεγάλο αυγό¼ κούπας Παρμεζάνα τριμμένηΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθετούμε τη σχάρα στη μέση του φούρνου. Ετοιμάζουμε ένα ταψάκι διαμέτρου 23 εκ.