Υλικά:
Για 2-4 άτομα½ κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά, περασμένο από τη μηχανή μία φορά1 κιλό φρέσκια ντομάτα στον τρίφτη ή 2 κουτάκια κονκασέ1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο4 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 πρέζα ζάχαρη (μόνο αν χρησιμοποιήσετε φρέσκια ντομάτα)1 ξυλαράκι κανέλας1 ½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι1 ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη1 ½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού κύμινοαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι1 συσκευασία ζυμαρικά πέννες ολικής άλεσης
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σας