Μια εξαιρετική συνταγή για κοτόπουλο από το βιβλίο «Γεύσεις Ζωής» της Εύης Μήτσου!Related Posts
Πένες με λιαστή ντομάτα και πεσκανδρίτσα, της Εύης
Κοτόπουλο με κάρυ (Ινδικό κοτόπουλο)
Πένες αραμπιάτα, του Κώστα
Κριθαρότο ή κριθαράκι με γαρίδες !!! Οπως και να το πεις ..Πεντανόστιμο φαγητό στο τσακ μπαμ !!!Υλικά για τέσσερα (4) άτομα 1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες 300 γρ.
Η Σαρακοστή τελειώνει αλλά έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα με τη νηστεία να κορυφώνεται πριν την Ανάσταση. Ωστόσο, στις μέρες μας, νηστεία δε σημαίνει φαγητά άνοστα ενώ ταυτόχρονα η νηστεία πλέον συμβαδίζει με την υγιεινή διατροφή και την αποτοξίνωση.Κριθαρότο με γαρίδες έχω ξαναμαγειρέψει και το θεωρώ ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα θαλασσινών παρά το γεγονός ότι δεν είμαι και πολύ φίλος τους.
Κεφτεδάκια κοκκινιστά με χοντρό κουσκούς!!!❤️ ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΖύμωσα: 400 γρ.κιμά ανάμεικτο,1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,1 αυγό, δύο φέτες ψωμί του τοστ μουλιασμένες και καλά στραγγισμένες, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μπαχάρι τριμμένο, ελαιόλαδο και λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.Έβαλα στο ψυγείο για μισή ώρα.
Φαγάκι μαμαδίστικο, καθημερινό και comfort όσο δεν πάει άλλο. Κι εδώ το comfort έχει διπλή σημασία γιατί είναι τόσο εύκολο όσο και νόστιμο. Ιδανικό για παιδιά, μικρότερα ή μεγαλύτερα αλλά και για μαμάδες που θέλουν να μαγειρέψουν με ένα σκεύος, χωρίς πολλή φασαρία στην κουζίνα και, ταυτόχρονα, να έχουν ένα χορταστικό πιάτο έτοιμο σε χρόνο ρεκόρ.