Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια την Πάβλοβα3 μεγάλα ασπράδια αυγών, θερμοκρασία δωματίου για την μαρέγκα3/4 κούπας ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο3/4 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξύδι1 κουταλάκι του γλυκού βανίλιαΣαντιγί και φρέσκες φράουλες ή μούραΚρέμα λεμόνιΓια την κρέμα λεμόνιΑπό 4 λεμόνια τον χυμό τους και το ξύσμα4 αυγά325 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη225 γραμμάρια βούτυρο1 κουταλιά του γλυκού κορν φλάουρ1 κατσαρόλα1 αυγοδάρτη1 βάζοΓια την σαντιγίΜισό κιλό κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά30 γραμμάρια ζάχαρη άχνη