Jump to Navigation

Ξέρετε ότι... 10 μικρά μυστικά για πιο εύκολη καθημερινότητα στην κουζίνα

up
51 users have voted.
1- Για να προστατευθεί η ζύμη της τάρτας μας από την υγρασία της γέμισης την αλείφουμε, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής, με λίγο ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο ή ρίχνουμε λίγη φρυγανιά τριμμένη πριν προσθέσουμε τη γέμιση.Εάν η τάρτα μας είναι σοκολατένια την αλείφουμε με λίγη λιωμένη σοκολάτα και βάζουμε τη γέμιση αφού κρυώσει.2- Για να μυρίζει όμορφα η κουζίνα μας μετά από μαγείρεμα ψαριών, βράσιμο κουνουπιδιού ή λάχανου κ.λ.π.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ψήνουμε στο φούρνο αυγά για ...βάψιμο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
161 users have voted.
Καλή σας μέρα και καλό μήνα!!! Πρωταπριλιά σήμερα και... η συνήθεια είναι να λέμε μικρά και αθώα ψεμματάκια και κάνουμε φάρσες. Πώς όμως ξεκίνησε αυτό το έθιμο;; Η αρχή βρίσκεται στην Ευρώπη. Δύο είναι οι επικρατέστερες εκδοχές. Η πρώτη αφορά τους Κέλτες, οι οποίοι ήταν δεινοί ψαράδες.

Συντήρηση εργαλείων και σκευών της κουζίνας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
93 users have voted.

Καλημέρα!!!!!! Άλλη μια Κυριακή... άλλο ένα χαλαρό και, σχεδόν, καλοκαιρινό, κυριακάτικο πρωινό! Όμορφη μέρα, ζεστή ακόμη και για μπάνιο αλλά όπως και να έχει είναι φθινόπωρο... ο Σεπτέμβριος φεύγει και σιγά σιγά αρχίζουν να μας απασχολούν λίγο πιο σπιτικά θέματα. Και όσο προχωράμε προς τον Οκτώβριο, ο κόσμος αρχίζει και μαζεύεται στα σπίτια...



Main menu 2

1 | by Dr. Radut