1- Για να προστατευθεί η ζύμη της τάρτας μας από την υγρασία της γέμισης την αλείφουμε, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής, με λίγο ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο ή ρίχνουμε λίγη φρυγανιά τριμμένη πριν προσθέσουμε τη γέμιση.Εάν η τάρτα μας είναι σοκολατένια την αλείφουμε με λίγη λιωμένη σοκολάτα και βάζουμε τη γέμιση αφού κρυώσει.2- Για να μυρίζει όμορφα η κουζίνα μας μετά από μαγείρεμα ψαριών, βράσιμο κουνουπιδιού ή λάχανου κ.λ.π.