Λαδόπιτα..Νηστίσιμο παραδοσιακό γλυκό !!!Υλικά για ταψί 30 επί 24500 γρ.νερο500 γρ.ελαιολαδο500 γρ.ζαχαρη300 γρ.αλευρι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΧΡΗΣΗ250 γρ.σιμιγδαλι ψιλό ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ1/2 φλιτζάνι τσαγιού χυμό φρέσκου πορτοκαλιού1 βανιλετα1 κοφτό κουταλάκι ξύσμα λεμονιού5 κουταλιές σουσάμι20 αμύγδαλα ολόκληρα λευκάψήσιμο στους 180 με 190 βαθμούς εστία πάνω κάτω περίπου 1 ώρα στον δικό μου φούρνοΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/8LXVNagICao