ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΔεν ξέρω πως γίνεται και τα περισσότερα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά θέλουν φούρνο! Ευτυχώς φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει υπερβολικές ζέστες, οπότε το άναμμα του φούρνου δεν επιβαρύνει και πολύ την θερμοκρασία μέσα στο σπίτι ...Φαγάκι εμπνευσμένο και πάλι από την τούρκικη κουζίνα σας ετοίμασα σήμερα. Το Patlicanli Kebap, μια συνταγή που συνηθίζεται στην Νότια Τουρκία, είναι μπριάμ ή τουρλού αλλά με κοτοπουλάκι, που γίνεται ιδιαίτερα νόστιμο, αφού μαρινάρεται σε γιαούρτι με πάστα πιπεριάς και ντομάτας, σκόρδο και μπαχαρικά.