ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ, ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ Ελαφρύ, ιδιαίτερα νόστιμο αλλά και γρήγορο κοτοπουλάκι στο τηγάνι. Πετυχημένος αυτοσχεδιασμός με τα αγαπημένα μου μπαχαρικά και σαφείς επιρροές απο την κουζίνα της Απω Ανατολής. Συνοδεύεται υπέροχα με ρυζάκι στον ατμό ή πιλάφι ρυζιού. Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 1 στήθος κοτόπουλου (με το κόκκαλο περίπου 500gr), 1 μικρό κίτρινο κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 4 κ.σ. ελαιόλαδο παρθένο έξτρα, 1 φλ.