Jump to Navigation

Μπατζίνα διαφορετική !!!

up
72 users have voted.
Μια ελαφριά πιτούλα για βραδινό κάναμε απόψε...ΜΠΑΝΖΙΝΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΆ!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια λεκανιτσα βαζουμε 2 κουπες τσαγ. τραχανά και 3 κουταλιες λάδι. Ανακατευουμε καλά και αφηνουμε για 10 λεπτά. (αυτό το κανουμε για να διατηρηθεί σπυρωτος ο τραχανάς στη συνταγή μας)Τρίβουμε και στιβουμε καλά 3 μέτρια κολοκυθακια. Προσθετουμε 3 αυγά 1 γιαουρτακι 2 κουταλιες σιμιγδαλι μια κουταλιά μπεικιν λίγο λαδι και όση φετουλα θελουμε.Στο τελος ριχνουμε τον τραχανά και ανακατευουμε. .Λαδωνουμε καλά ενα ταψι 38 νο. ριχνουμε λίγο σιμιγδ. για να μην κολλήσει το μιγμα και αδειαζουμε.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κιμαδόπιτα πεντανόστιμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
82 users have voted.
 Πολύ ωραία γευστική εύκολη πίτα με κιμά !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε 1 κιλό κιμά να τσιγαριστεί με κρεμμύδι ψιλοκομμένο .Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι κόκκινη γλυκιά πάπρικα και μισή κουταλιά πελτέ .Προσθέτουμε κ λίγο νεράκι και το αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να πιεί όλο το ζουμί του.Αν θέλετε του πάει πολύ να προσθέσουμε κ λίγο ψιλοκομμένο μπέικον από την αρχή.Λαδώνουμε το ταψί μεγέθους να χωράει το φύ

Πολύ εύκολη τυρόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
176 users have voted.
Εύκολη τυρόπιτα..!!!Υλικά1 πακέτο φύλλο βηρυτού500 γραμμάρια τυρί φέτα αν θέλετε το μπερδεύεται και με κάτι άλλο.120 γραμμάρια βούτυρο1 κούπα γάλα φρέσκο2 αυγάΕκτέλεσηΛιώστε το βούτυρο σε μπεν μαρίΑλείφετε τον πάτο ταψιου και τοποθετείτε κάτω τα τρία πρώτα φύλλα βουτυρωμένα..Ρίχνετε εναλλάξ τυρί και φύλλο.. βουτυρώνετε κάθε φορά το φύλλο..

Μακαρονόπιτα που γίνεται πανεύκολα και είναι πεντανόστιμη !!!-ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
157 users have voted.
. Κατά καιρούς μου ζητάτε συνταγές για πίτες χωρίς αυγά! Μακαρονόπιτα που γίνεται πανεύκολα και είναι πεντανόστιμη !!!Εύκολη πίτα  που θα τους ξετρελάνει όλους και είναι και χωρίς αυγά!

Nόστιμη πίτα η με κρέας η με κοτόπουλο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
285 users have voted.
         Εγώ  την έκανα με τα περισσεύματα... Μπορείτε επίσης να βράσετε κοτόπουλο και ότι άλλο κρέας θέλετε και να το βάλετε στην πίτα, εγώ μπαχαρικά δεν έβαλα κάτι άλλο εκτός από τον κύβο γιατί και το χοιρινό και το κοτόπουλο είχαν μπαχαρικά.

Λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα με κόκκινη σάλτσα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
315 users have voted.
Λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα με κόκκινη σάλτσα!!!Ελάτε να φτιάξουμε την αγαπημένη μου ζαμπονοτυρόπιτα!!! Εύκολη απλή και πολύ νόστιμη!!ΥΛΙΚΑ-2 φύλλα σφολιάτας-12 φέτες ζαμπόν-22 φέτες τυρί του τοστ goudaΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ-3κτσ. ελαιόλαδο -2κτσ. βασιλικό ψιλοκομμένο-1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο -1 ντομάτα περασμένη από τον τρίφτη-1κτγ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut