Μπαμπαδάκια εύκολα με παντεσπάνι | Μπαμπάδες ΧΩΡΙΣ μαγιάΣτην κλασική ζαχαροπλαστική οι μπαμπάδες ή αλλιώς "σαβαρέν" παρουσιάζονται ως ένα επιδόρπιο πολύ αριστοκρατικό. Σερβίρεται κατά κύριο λόγο τις εορταστικές περιόδους, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που το απολαμβάνουμε και άλλες εποχές του χρόνου. Τι διαφορετικό έχει όμως η συνταγή που θα σας δείξω σήμερα απ' όσα ξέρουμε για το γλυκό αυτό; Η έλλειψη μαγιάς! Οι επαγγελματίες θα με παρεξηγήσουν και με το δίκιο τους, καθώς ο παραδοσιακός "μπαμπάς" προέρχεται από ζυμάρι που διαμορφώνεται και φουσκώνει με τη βοήθεια της μαγιάς.