Ένα του κομμάτι σε στέλνει στον παράδεισο. Ειδικά, αν το φύλλο είναι τραγανιστό και το σιρόπι σωστό.Ο παραδοσιακός μπακλαβάς, που μεγάλωσε γενιές και γενιές, γίνεται ακόμα πιο λαχταριστός με την προσθήκη μαστίχας.Υλικά:1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά 450 γραμμ.2 φλιτζ. λιωμένη μαργαρίνηΓια τη γέμιση300 γραμμ. καρυδόψιχα, χοντροκοπανισμένη300 γραμμ. αμυγδαλόψιχα, χοντροκοπανισμένη4 κουταλιές ζάχαρη3 κουταλιές κανέλα1 κουταλάκι μαστίχα, κοπανισμένηΓια το σιρόπι5 φλιτζ. ζάχαρη3 φλιτζ. νερό1 φλιτζ.