Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια τον μπακαλιάρο1 πιπεριά τσίλι1 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ½ κουταλάκι κουρκουμά2 κουταλιές βούτυρο1 φλιτζάνι γάλα καρύδας2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνιΑλάτι - πιπέρι4 κομμάτια φιλέτο μπακαλιάρου½ φλιτζάνι σχοινόπρασο1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι1 σκελίδα σκόρδοΓια την σκορδαλιά με ψωμίΜισό κιλό μπαγιάτικο ψωμί60 γραμμάρια τριμμένα καρύδια4 σκελίδες σκόρδο4 κουταλιές σούπας ξίδιΜισή κούπα ελαιόλαδοΜισό κουταλάκι αλάτι1 πρέζα πιπέρι
Σερβίρουμε με σκορδαλια και φρέσκια σαλάτα
Απαιτούμενος χρόνος: