Υλικά:
Για 4-6 άτομα1200 γραμμάρια μοσχάρι ( κιλότο ή κόντρα)
4 σκελίδες σκόρδου ολόκληρες καθαρισμένες
1/2 μπουκάλι κόκκινο κρασί
1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών ( κανέλα, γαρίφαλο, πιπέρι, μοσχοκάρυδο)
4 φλυτζάνια ζωμός πουλερικών ή λαχανικών
1 κουτάλι σούπας βούτυρου
1 κουτάλι σούπας νισεστέ
Αλάτι
Κόβουμε το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ζωμό, το κρασί, το σκόρδο, τα αρωματικά και αλατοπιπερώνουμε. Τα αφήνουμε να βράσουν και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Απαιτούμενος χρόνος: