Γαλατόπιτα πολύ εύκολη και ακόμα πιο νόστιμη !!!!!Υλικά 2 λίτρα γάλα 1 φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό 2 1/2 φλιτζ. και 3 κ.σ. για γαρνίρισμα ζάχαρη 2 φακελάκια βανίλια σε σκόνη 4 αυγά 2 κ.σ. βούτυρο 1/2 κ.γλ. κανέλα φλούδα λεμονιού η πορτοκαλιού κατά προτίμηση Εκτέλεση1. Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, το βούτυρο και τη φλούδα. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει.2. Μόλις δέσει το μείγμα, το αποσύρουμε από τη φωτιά.