ΥλικάΓέμιση2 μήλα2 κουταλιές σούπας νερό80 γραμ ζάχαρη άχνηΓια το φύλλο1/2 ποτήρι νερού νερό1 κουταλιά σούπας ζάχαρη 250 γραμ περίπου αλεύρι70 γραμ βούτυρολίγο νισεστέ Τι κάνουμεΒάζουμε σε μπολ λίγο από το αλεύρι την ζάχαρη μαζί και ανακατεύουμε .Προσθέτουμε λίγο λίγο αλεύρι εναλλάξ με το νερό ζυμώνοντας μέχρι να πετύχουμε μία ζύμη ελαστική και να μην μας κολλάει στα χέρια.Ρίχνουμε λίγο νισεστές στον πάγκο και την ανοίγουμε σε φύλλο.Αλείφουμε με το βούτυρο που πρέπει να το έχουμε λιώσει με την βοήθεια ενός πινέλου .Την κλείνουμε σε πακετάκι την τυλίγουμε σε μεμβράνη και την βάζουμε για 1 ώρα