Yλικά1 κουτί ζαχαρούχο γάλα1 κουβερτούρα σοκολάτα γάλακτος1/2 ποσότητα από την συσκευασία βούτυρο μαργαρίνη των 250 γραμαρίων [δηλαδή 125 γραμ.]3 κουταλιές σούπας κακάο2 κουταλιές σούπας άχνη ζάχαρη1 κούπα τσαγιού φουντούκια αλεσμένα στο μούλτι πολύ καλά [εγώ τα προτιμώ λίγο να τα καταλαβαίνω δεν τα αλέθω πολύ ] και, αν δεν θέλετε μπορείτε να τα παραλείψετε τα φουντούκιαΕκτέλεσηΒάζουμε μία κατσαρόλα με νερό στην φωτιά και εφάπτουμε ένα μπόλ από πάνω για να λιώσουμε την σοκολάτα στο οποίο στην συνέχεια μέσα σ αυτό θα ολοκληρώσουμε την Μερέντα μαςΒάζουμε λοιπόν το μπόλ πάνω από την κατσαρόλα