Υλικά---------Για το σιρόπι-----------------400 γρ. Νερό600 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική250 γρ. Μέλι2 μεγάλα ξυλάκια κανέλας2 φλούδες πορτοκάλι και 1 από λεμόνιΒάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το μέλι σε μιά κατσαρόλα, βράζουμε για 2'( μετράμε τα λεπτά αφού πάρει την πρώτη βράση το σιρόπι μας) και αποσύρουμε απ'τη φωτιά. Προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε για πολλές ώρες μέχρι να κρυώσει τελείως.Υλικά για την ζύμη------------------------200 γρ. Ελαιόλαδο200 γρ. Ηλιέλαιο200 γρ. Πορτοκαλάδα από φρέσκα πορτοκάλια200 γρ.