Υλικά 600 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. χονδροσπασμένη καρυδόψιχα 2 κ.σ. κακάο 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ 1 κ.γ. σόδα μαγειρική 1/2 κ.γ. γαρίφαλο σε σκόνη 2 σφηνάκια κονιάκ 650 ml φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού 100 ml σπορέλαιο 100 mI ελαιόλαδο+ λίγο ακόμη, για το ταψί ξύσμα 1 πορτοκαλιού Για το σιρόπι: 500 ml νερό 300 γρ. ζάχαρη 1 φλ. τσαγιού μέλι 1 κ.σ. χυμός λεμονιού Για πασπάλισμα ΣουσάμιΕκτέλεση συνταγής Λαδώνω ένα ταψί διαμέτρου 28 – 30 εκ.