Υλικά
200 γρ. μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
¾ φλ. Άγριο ρύζι
1 ½ φλ. Νερό
1 σκελίδα σκόρδο
8 γρ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαργαρίνη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο αλάτι, το τζίντερ και το σκόρδο.
Αφήνουμε να ψηθούν λίγο τα μανιτάρια και να κατεβάσουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε το νερό.