Υλικά235 γρ αλεύρι αμυγδάλου350 γρ ζαχαρι άχνη195 γρ ασπράδι αυγού ( περίπου 6 μεγάλα αυγά )90 γρ ζαχαρι την οποία έχουμε περάσει στο μπλέντερμια βανιλια .EκτέλεσηΕκτέλεση Χτυπάμε στο μουλτη για 2-3 λεπτά το αλεύρι και τη ζαχαρι άχνη.Το περνάμε από κόσκινο δυο φορές.Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα ασπράδια με 1/4 κουταλιού κρεμόριο η αν δεν έχουμε 1/2 κουτ χυμό λεμονιού.Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα και όταν γίνει μαρέγκα προσθέτουμε την κρυσταλλική ζάχαρη και μόλις γίνει γυαλιστερή μαρέγκα κλείνουμε .Προσθέτουμε το μείγμα αλεύρι ζάχαρη στην μαρέγκα σε τρεις δόσεις.Με μια μαλακιά Μαρίζ διπλώνουμε