Jump to Navigation

Μακαρόνια με ντοματίνια.

up
74 users have voted.
 Υλικά μερίδες 41 πακέτο μακαρόνια15  ντοματίνια κομμένα στην μέση1  κουταλιά κοφτή σούπας πελτέ5  σκελίδες σκόρδο κομμένες στην μέση1 ποτήρι του νερού ζωμός από τα μακαρόνια που βράσαμε6  κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτιπιπέριβασιλικός ξερός  ή φρέσκος Βράζουμε τα μακαρόνια στον μισό χρόνο από ότι γράφει επάνω στην συσκευασία.Τα σουρώνουμε κρατώντας στην άκρη 1 ποτήρι μεγάλο από το ζουμί τους.Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι με το σκόρδο και το σοτάρουμε ελάχιστα ίσα να μαράνει .Αμέσως προσθέτουμε και τις ντομάτες μαζί και σοτάρουμε. Τις ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν λίγο.Τώρα ρίχνουμε τον
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γουβετσάκι κατσαρόλας με προψημένο κοτόπουλο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
197 users have voted.
Σημερινό .. Πάντα όταν αγοράζω έτοιμο ψημένοι κοτόπουλο φτιάχνω αυτό το πεντανόστιμο κ γρήγορο φαγάκι με το μισό από το στήθος κοτόπουλο ...

Απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
206 users have voted.
 Μυρωδάτη απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη  !!!Υλικά300 γρ ταλιατέλλες7-9 ντοματίνια κομμένα στη μέση1 σκελίδα σκόρδο1 φλιτζανακι ελαιόλαδοΛίγα φύλλα βασιλικούΑλάτιΡίγανηΕκτέλεση1️⃣ Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση να πάρει βράση σε δυνατή φωτιά και αλατίζουμε.2️⃣ Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τις ταλιατέλλες και βράζουμε για 8 λεπτά.3️⃣Λίγα λεπτά πριν

Μακαρονοσαλάτα με πέννες ολικής κ σως!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
244 users have voted.
 Σημερινό ...Τρελαίνομαι για μακαρονοσαλάτες .. Είναι και πολύ νόστιμες και χορταίνεις χωρίς να φουσκώνεις και πολύ εύκολες και γρήγορες !!!!

Το πιο καλοκαιρινό γκιουβέτσι με κοτόπουλο και μελιτζάνες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
282 users have voted.
Καλό μήνα Ιούλιο σας εύχομαι! Το γκιουβέτσι είναι, τώρα πια, από τα αγαπημένα μου φαγητά. Το έχω φτιάξει άπειρες φορές και με διάφορους συνδυασμούς. Είναι ένα πιάτο της Οθωμανικής κουζίνας που υιοθετήθηκε στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut