Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 συκωταριά και τα έντερα ενός μικρού αρνιού1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο2 μαρούλια πλυμένα, χωρισμένα στα φύλλα τους, ψιλοκομμένα10 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι για σούπα (νυχάκι)3 αυγάΧυμό από 2 λεμόνια3-4 κουταλιές της σούπας ζεστός ζωμός από τη σούπα
Λαχταριστή και παραδοσιακή μαγειρίτσα από την Κεφαλονιά για το Μεγάλο Σάββατο
Απαιτούμενος χρόνος:
40 λεπτά