ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:60 γραμμάρια ψιλό σιμιγδάλι,120 γραμμάρια αλεύρι,110 γραμμάρια βούτυρο,230ml νερό,5 αυγά,λίγο αλάτι,1 κουτάλια της σούπας ζάχαρη,1 βανίλιαΣε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη το νερό αλάτι βούτυρο ανακατεύουμε να λιώσει το βούτυρο,ρίχνουμε αλεύρι,σιμιγδάλι,βανίλια ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μόλις ξεκολλήσει η ζύμη και έρθει γύρω γύρω από την κουτάλα είναι έτοιμη.Την βάζουμε σε μπολ να κρυώσει 7 λεπτά.Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά.Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια αφράτη ζύμη ,στην αρχή είναι μαστιχωτή.Αφήνουμε να κρυώσει και στην συνέχεια παίρνουμε με το κουτάλι και ρίχνουμε σε καυτό λ