Το παντεσπάνι υλικά5 αυγά125 ζάχαρη100 αλεύρι70 αμύγδαλο σκόνηΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να φουσκώσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το αμύγδαλο και ανακατεύουμε απαλά με μια μαριζ. Αδειάζουμε σε ταψακι βουτυρωμένο και στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για 20ο στους 170ο. Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και κόβουμε σε 3 δίσκους.Κρέμα350 γάλα150 κρέμα γάλακτος80 ζάχαρη40 κορν φλάουρ1 αυγό και 3 κρόκους30 γρ. Λικέρ Αμαρέτο250 κρέμα γάλακτος χτυπημένη με παχύρρευστη μορφήΖεσταίνουμε το γάλα με τη κρέμα γάλακτος.