Υλικά 1 πακέτο λαζανακι 2 μικρές κρέμες γάλακτος 200 γραμ Φιλαδέλφεια 100 γραμ φέτα μια κούπα κίτρινο τυρί μια συσκευασία μανιτάρια μια συσκευασία μπέικον 1 κουτάλι βούτυρο αλατι πιπέρι Εκτέλεση τα λαζανακια τα βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και ρίχνετε πολύ λίγο ελαιόλαδο στο νερό που βράζουν για την σως βάζετε το βούτυρο σε ενα βαθύ τηγάνι και τα μανιτάρια να σοταριστουν προσθέτετε το μπέικον για λίγα λεπτά να πάρει λίγο χρώμα άλλα μην ξεραθεί μετά ρίχνετε το Φιλαδέλφεια και την φέτα την κρέμα γάλακτος λίγο αλατι και μπόλικο πιπέρι τα αφήνετε να βράσουν για μερικά λεπτά ν